Gespreksgroepen rondom autisme op Facebook

Belangrijk! Als je interesse hebt om in een gespreksgroep aan te sluiten, lees dan eerst dit stuk en de groepsomschrijving even door. Deze groepen werken op een andere manier dan veel andere groepen die je online vindt. Als niet alle pijlers bij je passen, heeft het indienen van een lidmaatschapsverzoek geen zin.

Naast deze website en de Facebookpagina Ervaringen rondom autisme heb ik een aantal groepen opgezet. Dit zijn gespreksgroepen die allemaal met autisme te maken hebben. Ik noem ze bewust GESPREKSgroepen, omdat we hier ook echt het gesprek met elkaar aangaan. Alleen stilletjes op de achtergrond meelezen, kan in deze groepen niet. Van ieder lid wordt enige deelname verwacht. Meer hierover vind je in de groepsomschrijving van de groep waarin je eventueel interesse hebt.

Om lid van één van deze gespreksgroepen te kunnen worden, heb je Facebook en Messenger nodig.

Iedereen die een lidmaatschapsverzoek stuurt, krijgt een aantal vragen die over de pijlers van de bewuste groep gaan. Mensen die niet in de doelgroep van de gevraagde gespreksgroep passen, kunnen vanzelfsprekend niet bij ons aansluiten.

Je vindt de omschrijvingen van de verschillende groepen via de linkjes hieronder.

Ben je op zoek naar contact in een groep, maar passen deze groepen niet, kijk dan even verder, want er zijn op Facebook en daarbuiten nog veel andere groepen die wellicht wel bij je passen. Contact met mensen in eenzelfde situatie kan erg fijn zijn.